WEBKOS - Internet & E-Business
Persönlich Beratung
täglich 9:00-17:00

WEBKOS - Internet & E-Business

Suchen Sie Ihren Flugtermin

Von:
Nach:
Rück. von:
Rück. nach:
!Hinreise am!
!Rückreise am!
Flüge suchen

Login / MY BOOKING:

Agenturen - Ihr Benutzername,
Kunden - Ihre E-Mailadresse:
Passwort:
Login

WELCOME TO i-booking - WEBKOS

BOOKING-SYSYTEM

i-booking është program profesional për menaxhimin e fluturimeve. Është i konceptuar në mënyrë shumë intuitive, që do të thotë se punëtoret shumë shpejtë mundë ta përvetësojnë punën me të pa ndonjë shkollim të veçantë.

Modulet kryesore janë:
Rezervimet - ky modul mundëson punën e përgjithshme te rezervime, anulime, ndryshim të datave etj.
Administrimi i fluturimeve merr përsipër vendosjen dhe organizimin e fluturimeve, ndarjen e kontingjenteve për agjencitë, etj. Pos tjerash mundësohet edhe menaxhimi në valuta të ndryshme.
Financat mundëson dhe administron llogarit, hyrje-daljet, depozitat dhe arkat ditore.
Administrimi i Personelit këtu kryhet vendosja e klientëve dhe personave qe e përdorin sistemin dhe ndarja e të drejtat qoftë e agjencive apo edhe e bashkëpunëtore.
Dhe disa module tjera që e lehtësojnë punën në sistem..

Kontakt

 • Keni interes te mëtutjeshëm për programin tonë?
  Na kontaktoni, me dëshirë ju ofrojmë informacione shtesë ose një demoversion!

  Tel.:     +49 7721 20 66 45 2 Fax.:    +49 7721 20 66 45 7 Mob.:    +49 170 9000 604 E-Mail:   info @ webkos.de


  Adresse:
  Hindenburgstr. 5
  78087 Mönchweiler
  Germany  

WEBKOS - Internet & E-Business

© copy 2018  www.webkos.de | Kontakt  |  Impressum  |  booking system made by webkos booking system made by webkos
Bitte verwenden Sie entweder Firefox > 3.x oder IE > 6, und stellen Sie sicher, dass Javascript aktiviert ist.